Olyan helyet keres a Tátrában a kikapcsolódásra, amelybe beleszeret és igazán otthon érzi magát? Még nem találtad meg? Szívesen segítünk Önnek.

Képzelje el a hegyi patak csobogását, az erdő illatát és a fenséges Lomnický štít kilátását. Adjon hozzá egy kávét a teraszon, egy hegyi kertet csak az Ön számára, és a saját mólóját a patak mellett. Szeretsz pirítani? Elkészült a kandalló, a tűzrakó fa és a füvészkert. És mindez közvetlenül a Magas-Tátra és a festői hegyi falu, Tátralomnic szívében. Egy kőhajításnyira a központtól, üzletektől és a Skalnaté pleso és Lomnický štít felé tartó felvonótól, de mégis csendes helyen. El tudod képzelni? Ha igen, akkor a gyönyörű Villa DOMOVINA* Tatranská Lomnicában van. Szívesen !

Családi vagy baráti nyaraláshoz válassza ezt a csodálatos hegyi hangulatú szállást. VILA DOMOVINA* Tátralomnic szeretettel várja Önt meleg karjai között. Egy gyönyörű, új villát találhat a Magas-Tátrában, a festői Tátralomnic falu csendes részén, ugyanakkor mindössze 100 méterre a központtól és 500 méterre a Skalnaté pleso és Lomnický štít felvonójától. Élvezze a fenséges Lomnický štít kilátását minden reggel, és kényeztesse magát egy nyaralással a Villa DOMOVINA minden kényelmével.

Haza csak egy van

Élvezze az egész évben nyitva tartó szállást, amely rengeteg magánéletet kínál. Nagyobb gyermekes családokat, barátokat szeretettel várunk. Hat vendég kényelmesen elfér itt, a villa ideális például három baráti pár nyaralására. Tágas nappali kényelmes kanapéval, TV-vel, társasjátékokkal, rádióval és hangszóróval várja Önt a modern, hangulatos villában. Örülni fog a teljesen felszerelt konyhának, ahol indukciós főzőlap, elektromos sütő, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, mosogatógép, turmixgép és kenyérpirító, egyszóval mindent, mint otthon. A nyaralás kedvenc segítője a Nespresso kávéfőző, amely a világ minden tájáról származó kávékapszulákat tartalmaz. Kényelmesen étkezhettek együtt az étkezőasztalnál vagy a nyári teraszon.

Hegyi patak csobogása, erdő illata, kíváncsi szarvasok és gyönyörű kilátás nyílik a Lomnický štítre az első sorból. És ez az igazi tátrai HAZA.

Az emeleten három különálló hálószobában élvezheti az édes alvást, melyekben franciaágy és minőségi matracok szolgálják az egyedülálló pihenést. Reggel minden hálószoba erkélye biztosan elégedett lesz, ahol élvezheti a nap első sugarait, a madarak énekét és a friss Tátra levegőt. Természetesen az emeleten zuhanyzós fürdőszoba és külön WC is található. Egy másik fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel a földszinten található. A kényelem garantált.

A maximális kényelem érdekében a földszinten egy technikai helyiség is található, ahol a síléceket vagy egyéb sporteszközöket tárolhatja. Használhatja a mosógépet, szárítógépet, vasalót és vasalódeszkát. Természetesen minden baleset esetére van porszívó.

A nappaliból és a konyhából ki lehet jutni a kültéri pihenősarokkal ellátott teraszra, amely a színes füvészkerttel csatlakozik, és tovább folytatódik a természetes kertbe virágos réttel és bogyós bokrokkal. A kertet hegyi patak zárja. Élvezze a tökéletes együtt töltött pillanatokat itt. Este az előkészített kandallón szalonnát vagy spekáčeket süthet. Rengeteg fa van készen.

Közvetlenül az épület mellett két autó is biztonságosan parkolhat. Igény esetén a szomszédos csendes utcában további autókat is le lehet parkolni.

A VILY DOMOVINA elhelyezkedése ideális a környék felfedezéséhez. A buszmegálló és a Tátralomnic vasútállomás mindössze 300 méterre található. Hagyja tehát az autókat parkolva, és induljon el egy kényelmes utazásra. A helyszínről a közeli turisztikai irodában is tájékoztatást adnak. Látogassa meg a Téli Sport Múzeumot, a TANAP Múzeumot vagy a Prameniskot. A Tátralomnic Botanikus Kert minden bizonnyal elvarázsol, a bobpályán is jól fog szórakozni. Túrázáshoz menjen a Skalnaté pleso területére vagy a Studené Potok vízesések mögé. Télen élvezze a sífutást a Kolbiskán, amely mindössze 100 méterre található a villától, nyáron pedig kocoghat és sétálhat.

Egyszerűen teljes mértékben élvezheti a nyaralását DOMOVINA-ban!